Karin

Tip: TV
Gen: Comedy, Romance, School, Shounen, Vampire
Stadiu: Complet
Rating: 13+
Vocea: Limba Japoneza
Numar episoade: 24
Anul aparitiei :2012

De aceasta data, avem de-a face cu un nou serial despre vampiri, intr-o abordare neobisnuita, oferita de WOWOW, J.C.STAFF si Frontier Works. Printre altele, ei sunt responsabili si de Loveless, Fate-Stay Night, Rec, Tales of Phantasia, Maburaho, Shakugan no Shana, Ergo Proxy, Tokko, Trinity Blood, si altele mai putin cunoscute.
Daca pana acum v-ati astepta ca un serial despre vampiri sa contina tone de sange, violenta si superputeri, eventual o tenta horror, acest serial va va schimba perspectiva, deoarece veti vedea viata unei vampirite care... se duce la scoala si trebuie sa se descurce cu intamplarile palpitante din liceu.
Anime-ul Karin este o poveste fantastica si comica despre o adolescenta pe nume Karin Maaka, ea traieste in Japonia impreuna cu familia. Desi pare o fata normala, ea face parte dintr-o familie de vampiri care traiesc o viata modesta, sug discret sangele oamenilor. Karin nu este un vampir obijnuit, precum membri familiei sale, ei nu-i place intunericul, nu se hraneste cu sange, din contra, ea produce sange in exces si-l transfera in victimile sale. Chiar daca face parte dintr-o familie de vampiri, Karin merge la liceu unde se va imprieteni cu Kenta Usui. Acesta va ajunge sa-i cunoasca familia si sa faca parte din viata ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu